Album

Photobook Album 12×16

20130905_043309

20130905_043405

20130905_042751

20130905_042656

20130905_042239

Custom Album 10×30 inch

Custom Album 12×36 inch

1front

3back

2inside

 Design Custom album 10×30




amy&mimi13

amy&mimi12

amy&mimi11

amy&mimi14

Custom Album 10×24 Inch

upload15

upload66

upload33

front

upload47

Album ini ialah custom album yang mengandungi 20 muka surat yang memuatkan 80-100 keping foto.Album ini bersaiz 10×24 inch

 

 



Advertisements
Comments
  1. kecumut says:

    brapa harga album ni..? dgn kawan2 boleh la kira murah2 ye.anyway,congrats on your wedding.semoga kekal ke anak cucu

  2. lynn_azlina says:

    klo nak wat album story board brp?
    xde layout design album ke?

  3. m..nasri says:

    abg abg abg..lau nak custom nie free boleh ke?

  4. ayien says:

    Salam. Boleh kasi copy gambar pengantin Shikin & Sani, Jimah, Negeri Sembilan.. Nak masuk dalam blog boleh promote sikit.. tx

  5. azizul says:

    salam
    aku tabik springla dengan keje ko..
    aku kene panggil sifu ni..
    memang kemas..

  6. farah says:

    hai abg….cantik2 giler la…
    gambar2 dlm web abg ni..nanti kalu ade job leh jont k..

    • zaidee says:

      w.salam farah..sory lame xupdate blog abg ni..bukak pun xsempat..busy nak mampos skrg ni.hhehe..harga kalu nak tau call je abg..farah cakap pakej nanti abg bg

  7. farah says:

    ermm…bz2 jgk…
    wife abg cmne?dh berisi kew/?

  8. masteh says:

    bang kalo pakej utk second married ade ker??rege mesti half dr yg biase kan..

  9. FAHMY says:

    Salam 1 Malaysia..
    nak tanye tentang pakej fotoperkhawinan di D’art Photography. sy memang minat dengan gambar yang diambil.sy akan melannsungkan perkhawinan pd 14,15,15 Oktober.. di rumah perempuan di Felda Pasoh 3 dan lelaki di Dewan Rumah Rakyat Serting Tengah, Batu Kikir, N.Sembilan. boleh x bagi pakej kat sy.. senang nak buat bajet,. ape2 hal emai aje kat sy pakej itu atau kol di talian 0132897171. harap dapat bantu

  10. fitriana says:

    salam bpe harga pkej a yea,lokasi kg serampang indah,jempol n9..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s