Flora & Fauna






layan outing kat Zoo melake ngan bini saye mase ni..lame dah xmasuk Zoo melake.last mase tadika kot..huhuh.

1st time tengok burung cenderawasih ni hidup2…huhuuh

4005877228_ab09a9a743pic ni diambil semasa saya dalam ketagihan…hehehe..ketagih nak shoot using my new D90.so keluar cari subjek2 yang menarik..xbanyak yang dapat tp dragonfly ni memang sporting..mcm die tau je yg kite nak ambik pic die.so die pose la..

3819672712_33f89449b7sesudah subuh..

teratai layu di tasik madupic ni mase job wedding kat terengganu..Stay kat Cherating..blakang chalet tu ade tasik yg  mempunyai teratai yang mengujakan..

pinkcameroon Valley..

redcameroon Valley

perspective strawbery park

Advertisements
Comments
  1. ermmm berbulan madu la tu…..sambil mkn strawbery…..
    mesti best giler kan…

  2. AsmahYusof says:

    i luv ur work for this page…the photos are sharp and naturaly beautiful….welldone.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s